Real nudio razmjenu, Mourinho odbio, pa se vratio s ponudom

Ponuda Real Madridu

Real nudio razmjenu, Mourinho odbio, pa se vratio s ponudom

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho spreman je pustiti golmana Davida de Geu u Real Madrid, ali pod određenim uslovima.

Već dugo Kraljevi žele angažovati sjajnog reprezentativca Španije. Na pragu njegovog potpisa bili su u ljeto 2015. godine, ali je zbog svega nekoliko sekundi zakašnjenja u slanju papira, transfer propao.

Ipak, u posljednje vrijeme De Gea se sve češće povezuje s odlaskom u redove kraljevskog kluba. Iako će ostati bez fantastičnog golmana, Jose Mourinho je spreman da pusti De Geu na Santiago Bernabeu.

Međutim, Portugalac u zamjenu traži neku od zvijezda kluba. On je spreman prihvatiti jednog od pet fudbalera među kojima su Karim Benzema, Luka Modrić, Toni Kroos, Casemiro i Rapahel Varane.

Ako Kraljevi ponude nekog od ovih fudbalera, izvjesno je da bismo od naredne sezone De Geu mogli gledati na golu Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije je Real engleskom velikanu u zamjenu za 26-godišnjeg golmana nudio Isca ili Jamesa uz dodatni novac, ali je Mourinho takvu ponudu hladno odbio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi