Real Oviedo se uključio u borbu za Medunjanina

Ponuda ne nedostaje

Real Oviedo se uključio u borbu za Medunjanina

Gotovo je sigurno da će bh. reprezentativac Haris Medunjanin napustiti Deportivo u zimskom prijelaznom roku. 

Medunjanin je od strane trenera dobio odriješen ruke da potraži novu sredinu i Deportivo mu neće stvarati probleme prilikom odlaska, a ono što je pozitivno u cijeloj priči, jeste da našem veznjaku u ovom trenutku ponuda ne manjka. 

Španski mediji tvrde da Medunjanin ima opciju da ostane na Pirinejskom poluostrvu i uz Deportivo Alaves, Real Valladolid i Mallorcu, za njegovo dovođenje je interes pokazao i Oviedo koji se bori za povratak u Primeru. 

Kroz narednih nekoliko dana trebalo bi biti poznato gdje će Medunjanin nastaviti karijeru. Nije tajna da rasplet prate i u turskom Genclerbirligiju. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi