Real ponovo kreće po De Geu, čeka se odgovor Uniteda
Foto: EPA

Kraljevski klub spremio unosnu ponudu

Real ponovo kreće po De Geu, čeka se odgovor Uniteda

Real Madrid je tokom prelaznog roka pokušao dovesti Kyliana Mbappea, Kraljavi su, međutim, odustali od talentovanog Francuza. Nevjerovatne igre Marca Asensia uvjerile su Zinedinea Zidanea da Realu nije potrebno pojačanje u ofanzivnoj liniji, ali zato na Bernabeu žele vidjeti novog golmana.

Ako je vjerovati britanskim medijima, nova-stara meta Real Madrida je fantastični golman Manchester Uniteda, David De Gea.

Naime, Kraljevi su obnovili interes za španskog golmana, a već je spremna nova bogata ponuda. Real ovog ljeta nije trošio mnogo novca, pa sada na Santiago Bernabeu imaju 46 miliona funti "viška" koje planiraju potrošiti na dovođenje De Gee.

Podsjetimo, Real Madrid je želio dovesti Davida De Geu i 2015. godine, i bio veoma blizu realizovanja njegovog transfera. Ipak, tada je, navodno, pokvarena fax mašina, spriječila De Gein transfer u Real, a da li je došlo vrijeme da Madriđani konačno dovedu sjajnog golmana Manchester Uniteda u svoju ekipu znat će se u narednim danima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi