Real ponudio trojicu fudbalera za Kanea?
Foto: EPA

Nevjerovatne vijesti iz Španije

Real ponudio trojicu fudbalera za Kanea?

M. Šljivak

Real Madrid navodno je spreman ponuditi trojicu fudbalera ekipi Tottenhama u zamjenu za Harryja Kanea.

Fantastični napadač Spursa trenutno je bez ikakve sumnje jedan od najboljih fudbalera svijeta. Gotovo da nema utakmice u kojoj ne postigne barem jedan gol, a nakon izuzetnih partija veliki interes za njega je pokazao madridski Real.

Prema navodima španskog lista Diario Gol, Kraljevi su spremni ponuditi zaista nevjerovatnu razmjenu londonskom timu za Kenea.

Navodno, umjesto novca od 180 miliona funti, predsjednik Reala Florentino Perez Spursima nudi trojicu fudbalera i to Garetha Balea, Karima Benzemu i Luku Modrića.

Međutim, ove navode treba uzeti s velikom rezervom. To bi bilo nešto neviđeno u svijetu fudbala, a i izvor koji je donio ovu vijest nije previše pouzdan.

Svakako bi bilo vrlo interesantno vidjeti šta će se desiti ako do ovakve ponude dođe i ona je svakako veoma impresivna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kanea ugovor s Tottenhamom veže do 2022. godine i vjeruje se da bi upravo on mogao srušiti Neymarov transfer rekord od 222 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi