Real predvodi najbolje timove Evrope
Foto: EPA

UEFA ranglista

Real predvodi najbolje timove Evrope

M. Šljivak

Aktuelni prvak Evrope madridski Real uvjerljivo drži prvo mjesto na listi najboljih klubova Starog kontinenta.

Kraljevi su uvjerljivo na prvom mjestu najnovije liste timova koju je objavila UEFA. Trenutno Real ima 143. 571 bod, što je čak 12.000 više od drugoplasirane Barcelone. 

Treće mjesto zauzima minhenski Bayern, a među najboljih pet ekipa su Chelsea i Benfica.

Iako ove sezone neće igrati u evropskim takmičenjima Manchester United je našao svoje mjesto među 10 najboljih. Crveni đavoli su trenutno na šestoj poziciji, a zatim slijede Atletico Madrid, Valencija, Schalke i Arsenal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.