Real spriječio izdaju: Isco ne može u Barcelonu!
Foto: EPA

Ništa od odlaska u redove velikog rivala

Real spriječio izdaju: Isco ne može u Barcelonu!

M. Šljivak

Španski veznjak Isco neće moći da potpiše ugovor s Barcelonom.

Igrač Real Madrida glavna je tema u Španiji prethodnih dana, jer je navodno trebao dres Kraljeva zamijeniti Barceloninim.

Ovaj 25-godišnji fudbaler dobija jako malu minutažu. Ne pada mu na kraj pameti da i dalje grije klupu kod Zinedinea Zidanea, te se odlučio na odlazak.

Barcelona je bila prva opcija, ali je Real na zanimljiv način spriječio veliku izdaju i prelazak u redove najvećeg rivala.

Mundo Deportivo tvrdi kako Isco u svom ugovoru ima anti-Barca klauzulu, koja mu ne dozvoljava da obuče dres katalonskog velikana.

Kraljevi s većinom fudbalera potpisuju ovakve ugovore. Veliki broj njih je s ovom klauzulom i to im zabranjuje da obuku dres tima s Nou Campa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Isco bi i bez Barce mogao napraviti veliki transfer. Za njegove usluge je zainteresovan Manchester City i odlazak u Premiership je za sada mnogo izglednija opcija.

Ove sezone Isco je uglavnom šansu za igru dobijao s klupe. Odigrao je 17 utakmica u Primeri, a postigao je pet golova uz pet asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi