Realna izjava Piquea nakon poraza Barce

Defanzivac Barcelone

Realna izjava Piquea nakon poraza Barce

Fudbaleri Barcelone poraženi su danas na gostovanju kod Deportivo La Corune sa 2:1 u okviru španske La Lige.

Poraz je došao samo četiri dana nakon historijske pobjede protiv PSG-a u Ligi šampiona od 6:1. Defanzivac Barce Gerard Pique dao je veoma realnu izjavu nakon utakmice.

"Mislim da bi svi Katalonci potpisali poraz protiv Deportiva, ako bi to značilo da ćemo proći PSG u Ligi šampiona. Nastavit ćemo se boriti do kraja, ima još mnogo utakmica. Bilo je teško danas igrati nakon što smo uložili mnogo truda protiv PSG-a, ali to ne smije biti opravdanje", rekao je Pique.

Podsjetimo da je Barca nakon ovog poraza ostala prva na tabeli sa dva boda više od Reala, ali sada imaju i dvije utakmice više.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi