Realov "zlatni dečko" večeras igra u zlatnim kopačkama

Nike darovao Cristiana Ronalda

Realov "zlatni dečko" večeras igra u zlatnim kopačkama

Cristiano Ronaldo bio je upitan za večerašnji prvi susret polufinala Lige prvaka u kojem će Real Madrid na svom Santiago Bernabeu ugostiti aktuelnog prvaka Evrope, minhenski Bayern.

Samo sat vremena prije početka utakmice jasno je da će portugalski fudbaler nastupiti u prvom ogledu dva evropska diva obzirom da su već poznati početni sastavi oba tima.

Prva zvijezda kraljevskog kluba i najbolji fudbaler svijeta koji je to potvrdio Zlatnom loptom koju je osvojio za svoje igre 2013. godinu, a Nike čije je kapiten reprezentacije Portugala zaštitno lice odlučio je svom "zlatnom dečku" darovati odgovarajuću "obuću", pa su u američkoj sportskoj kompaniji izradili posebne kopačke za Ronalda.

Bijele kopačke, sa zlatnim đonom, CR7 će po prvi put na svojim nogama predstaviti večeras. Hoće li mu biti zlata vrijedne u duelu protiv aktuelnog evropskog prvaka saznati ćemo za manje od sat vremena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.