Redknapp sumnja u kvalitet Di Marije

Napisao kolumnu za Daily Star

Redknapp sumnja u kvalitet Di Marije

Angel Di Maria već pola godine član je Manchester Uniteda, a u redove tima sa Old Trafforda dospio je iz Real Madrida za cifru od 50 miliona eura. 

Iako je argentinski fudbaler u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao tri pogotka i upisao devet asistencija, opšti utisak prema Daily Mailu je da još uvijek ne pruža partije kakve se od njega očekuju.

Autor kolumne na uglednom britanskom listu je sin Harryja Redknappa, Jamie, koji smatra da Di Maria na terenu djeluje potpuno nezainteresovano. 

"Kada je Angel Di Maria stigao u Manchester United svi smo pomislili da je riječ o vanserijskom igraču. Međutim, on djeluje potpuno nezainteresovano na terenu. Početkom sezone je letio po terenu, bilo ga je svuda, a onda se u jednom trenutku izgubio i sve češće djeluje veoma lijeno i slabo. Gotovo bespomoćno. Verujem da se svi slažemo da je sposoban da pruža bolje partije", napisao je Jamie Redknapp. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.