Redsi idu prema vrhu

Liverpool slavio

Redsi idu prema vrhu

M. Šljivak

Golovima Jordana Hendersona i Daniela Sturridgea Liverpool je u 28. kolu Premiershipa na Anfieldu savladao Burnley s 2:0.

Redsi su u ovaj meč ušli kao veliki favoriti i na kraju su slavili zasluženu pobjedu.

Poveli su nakon 29. minuta igre. Jordan Henderson je pogodio za vodstvo od 1:0, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

I nastavak donosi jedan gol u mreži Burnleya. Igrala se 51. minuta kada na asistenciju Hendersona mrežu gostiju pogađa Daniel Sturridge za sigurnu pobjedu od 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 28. kolo:

Liverpool - Burnley 2:0 (Henderson 29', Sturridge 51')

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.