Redsi na korak od velikog pojačanja

Mane na Anfieldu?

Redsi na korak od velikog pojačanja

E. Škorić

Dvadesetčetverogodišnji napadač Sadio Mane sve je bliže Liverpoolu.

Mane, trenutno nogometaš Southamptona, već se izvjesno vrijeme spominje kao veliko pojačanje Redsa i po svemu sudeći će to i biti na kraju.

Bivši igrač Red Bull Salzburga spreman je da obuče crveni dres, a iza njega je sjajna sezona u Southamptonu. 

Pored Liverpoola, za Manea se zanima i Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda, no mediji tvrde da je još malo ostalo do zvaničnog transfera Senegalca na Anfield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako Southampton traži i do 40 miliona funti za Manea, pretpostavlja se da će prihvatiti Liverpoolovu ponudu od 25 miliona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi