Redsi ponudili 100 miliona eura, Monaco odbio

Mbappe ne ide na Anfield

Redsi ponudili 100 miliona eura, Monaco odbio

E. Škorić

Ponuda Liverpoola za Kyliana Mbappea nije bila dovoljna, pa je istu Monaco bez problema odbio.

Liverpool je, tvrde neki ugledni mediji, ponudio čak 100 miliona eura za Mbappea, ali Monaco je odbio pustiti 18-godišnjeg napadača unatoč nevjerovatnoj ponudi.

S 23 pogotka u 41 meču Mbappe se nametnuo kao glavna meta najvećih klubova u Evropi ovog ljeta, ali je Monaco odlučan da ga zadrži makar još jednu sezonu, pa je, prema pisanju Marce, odbijena ponuda Redsa od 100 miliona eura.

Za talentovanog napadača je navodno PSG spreman da ponudi 140 miliona eura i Hatema Ben Arfu svom rivalu, ali sve ukazuje na to da je Mbappe obećan Real Madridu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Marca tvrdi da Monaco odbija sve ponude zbog dogovora s Real Madridom i ovaj francuski reprezentativac od narednog bi ljeta trebao obući dres kraljevskog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi