Redsi se rano oprostili: Klopp miješao karte, pa ispao
Foto: EPA

Liga kup Engleske

Redsi se rano oprostili: Klopp miješao karte, pa ispao

E. Škorić

Liverpool je večeras poražen na King Poweru, pa se poprilično rano oprostio od Liga kupa.

Liverpool je gostovao Leicesteru, Jurgen Klopp je miješao karte, a to mu se na kraju osvetilo.

Bivši prvak Engleske je slavio sa 2:0 i prolazi dalje, dok se Redsi sada mogu fokusirati na domaće prvenstvo i Ligu prvaka. Okazaki i Slimani su bili strijelci za slavlje Lisica. 

Bristol City našeg Milana Đurića eliminisao je Stoke nakon 2:0 pobjede, dok je Bilićev West Ham s 3:0 deklasirao Bolton. Dalje ide i Vrančićev Norwich, dok je Crystal Palace s 1:0 bio bolji od Huddersfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U duelu ekipa iz Championshipa Aston Villa je ugostila Middlesbrough, koji je slavio s 2:0, dok je Tottenham imao problema protiv Barnsleyja, ali je na kraju došao do minimalne pobjede od 1:0. Gol odluke postigao je Dele Alli u 65. minuti.

Na mečevima Burnley - Leeds, Bournemouth - Brighton i Wolves - Bristol Rovers igraju se produžeci. 



Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi