Reina poručio De Gei: Nemoj ići u Real Madrid

Napušta Manchester United?

Reina poručio De Gei: Nemoj ići u Real Madrid

Španski mediji sve češće pišu o tome da bi David De Gea na kraju sezone mogao pojačati redove Real Madrida. 

Pepe Reina odlučio je svog sunarodnjaka savjetovati da ne ide u Real Madrid, jer prema njegovom mišljenju taj transfer bio bi velika greška. 

"Bolje mu je da ne ide i uvjeren sam da bi prelazak u Real Madrid bio velika greška.  De Gea već sada brani u velikom klubu i morat će dobro da razmisli kako će se njegova karijera razvijati", rekao je Reina za Mundo Deportivo.

Reina je trenutno drugi golman Bayerna, a u redove minhenskog kluba dospio je iz Napolija. U svojoj karijeri još je branio za Liverpool, Villarreal i Barcelonu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.