Reina: Vjerovali smo da možemo slaviti u Lisabonu

Napoli izborio plasman u nokaut fazu

Reina: Vjerovali smo da možemo slaviti u Lisabonu

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija slavili su večeras u Lisabonu protiv Benfice sa 2:1 u okviru 6. kola grupne faze Lige prvaka.

Napoliju je bila potrebna pobjeda protiv Benfice kako bi osigurali plasman i prvo mjesto koje vodi u nokaut fazu ovog takmičenja. Nakon meča golman gostiju, Pepe Reina, kazao je da su igrači od početka vjerovali da će izboriti plasman u nokaut fazu.

"Bili smo odlučni da dođemo u Lisabon po pobjedu i pokažemo svima da zaslužujemo plasman dalje. Znali smo da nas čeka užarena atmosfera, ali smo vjerovali u sebe i na kraju smo slavili. Među najboljih 16 ekipa u Evropi smo i to je sjajno. Sada idemo dalje", rekao je Reina.

Reina je rekao da bi u nokaut fazi volio da Napoli igra protiv Seville ili Real Madrida. Također, Reina ne bi imao ništa protiv da za protivnika dobije svoj nekadašnji klub Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi