Reja: Zainteresovan sam za klupu Hajduka

Splićani bez trenera

Reja: Zainteresovan sam za klupu Hajduka

Čelnici Hajduka intenzivno tragaju za trenerom koji će naslijediti Joana Carrilla na klupi.

U proteklih danima kao prvi izbor spominjao se Ivan Jurić koji je nedavno dobio otkaz u Genovi, međutim ispostavilo se da je on prevelik zalogaj za Splićane, koji su se okrenuli drugim opcijama. 

Kako prenose hrvatski mediji, Hajduk je stupio u kontakt s Edoardom Rejom koji je već imao priliku raditi na Poljudu u sezoni 2009/2010., a navijačima i ljudima u klubu je ostao u lijepom sjećanju.

I sam Reja je za Sportske novosti potvrdio kontakt, ali još ništa nije gotovo...

"Zainteresovan sam za povratak u Split, zašto ne? Hajduk je za mene uvijek bio i ostao sjajna uspomena. Dani provedeni u Splitu duboko su u meni", kazao je Reja, kojem je za dolazak presudan projekt kojem se klub želi posvetiti.

"Za moj dolazak u Hajduk puno je bitnije da vidim kakav je projekt, šta se želi. Manje su bitni ekonomski razlozi", dodao je.

Reja je, podsjetimo, ranije vodio Atalantu, Lazio, Napoli, Cagliari, Cataniju, Torino, Genovu, Veronu, Pescaru... 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi