"Rekli su mi da su najveći klub u Engleskoj, ali nisu više"

Joe Cole o Liverpoolu

"Rekli su mi da su najveći klub u Engleskoj, ali nisu više"

M. Šljivak

Engleski fudbaler Joe Cole opisao je na zaista čudan način svoj boravak u ekipi Liverpoola.

Cole je istakao kako mu je na potpisu ugovora s Redsima rečeno da je stigao u najveći engleski tim, ali da on smatra da to oni više nisu...

"Kada sam stigao rekli su mi da sam došao u najveći engleski klub i ja sam potvrdio to. Nisam želio da ništa kažem, kako ne bih nikoga uvrijedio, ali oni više nisu najveći klub. Kako možete suditi koliko ste veliki klub? Nottingham Forest je osvajao evropski trofej dvaput, ali nije veći klub od Chelseaja", smatra Cole.

Ovaj veznjak je dres Redsa nosio od 2010. godine kada je stigao iz Chelseaja, ali se na Anfieldu nije naigrao. Odigrao je svega 26 utakmica za Liverpool, te je postigao tri gola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.