Remi Eibara i Celte, Hajrović presjedio na klupi
EPA

Primera, 6. kolo:

Remi Eibara i Celte, Hajrović presjedio na klupi

Fudbaleri Eibara nisu uspjeli ostvariti pobjedu nad Celtom iz Viga u okviru 6. kola španske Primere. 

Susret koji je odigran na stadionu "Municipal de Ipurua" završen je rezultatom 1:1, a prvi pogodak na utakmici viđen je već u trećoj minuti. Borja Baston je nakon asistencije Ergija Enricha zakucao loptu u mrežu i donio vodstvo Eibaru. 

Tim iz Viga je u nastavku svim silama pokušavao doći do izjednačenja. Golman Riesgo je dobro reagovao na pokušaje gostujućih igrača, sve do 76. minute kada je Aspas pogodio za 1:1. To je ujedno bio i konačan rezultat.

Bosanskohercegovački reprezentativac Izet Hajrović je cijeli susret ogledao s klupe za rezervne igrače, a njegov Eibar poslije remija sa Celtom zauzima šest poziciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 6. kolo:

Eibar - Celta Vigo 1:1 (Baston 3. / Aspas 76.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.