Remi Genoe i Palerma, sjajan gol Dyabale
Foto: EPA

Seria A, 12. kolo

Remi Genoe i Palerma, sjajan gol Dyabale

M. Šljivak
Teme:

Posljednji susret 12. kola italijanske Serie A odigrali su Genoa i Palermo, a na kraju pobjednika u ovom susretu nije bilo 1:1.

Gosti su jako dobro ušli u meč i nakon sedam minuta su poveli. Paulo Dybala je prekrasnim pogotkom doveo goste u prednost od 1:0. 

Radost im je trajala sve do 30. minute susreta. Domaći su preko Andree Bartolaccija stigli do poravnanja rezultata (1:1), a ovim se rezultatom otišlo na odmor.

Nastavak susreta je ponudio dosta dobar fudbal. Oba tima su imala po nekoliko dobrih šansi da ugroze protivnički gol, ali na kraju se rezultat nije mijenjao, te je ostalo 1:1.

Seria A, 12. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genoa - Palermo 1:1 (Bertolacci 30' / Dyabala 7')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.