Remi St. Etiennea i Monaca, Reims nastavio seriju

Odigrane dvije utakmice 13. kola francuske Lige 1

Remi St. Etiennea i Monaca, Reims nastavio seriju

Dvije utakmice 13. kola francuske Lige 1 odigrane su danas sa početkom od 17 sati. Seriju utakmica bez poraza nastavio je Reims. 

Reims je na svom terenu dočekao Lille. Gosti su u 23. minuti susreta ostali sa deset igrača, crveni karton dobio je Corchia. Samo tri minute kasnije domaćin dolazi do vodstva, a strijelac je Moukandjo sa bijele tačke. 

Reims u 33. minuti susreta nakon asistencije De Previllea, golom Mandija dolazi do dva gola prednosti. Ostalo je do kraja susreta 2:0 za domaće. 

St. Etienne je na svom terenu dočekao Monaco. Gosti su prvi došli do gola, a strijelac je bio Traore u 17. minuti susreta. Kneževi su na odmor otišli sa minimalnim vodstvom. 

Domaći se vraćaju golom Van Wolfswinkela u 58. minuti susreta. Ostalo je do kraja susreta 1:1, a gosti su utakmicu završili sa deset igrača. Crveni karton dobio je Bakayoko u 72. minuti susreta. 

Francuska, Liga 1, 13. kolo: 

Reims - Lille 2:0 (Moukandjo 26-pen, Mandi 33)

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

St. Etienne - Monaco 1:1 (Van Wolfswinkel 58/Traore 17)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.