Remi Valencije i Sporting Gijona

Španska La Liga

Remi Valencije i Sporting Gijona

Fudbaleri Valencije i Sporting Gijona podijelili su bodove u današnjem meču 27. kola španske La Lige odigravši 1:1 na Mestalli.

Prvo poluvrijeme ove utakmice proteklo je bez većih uzbuđenja, a jedino vrijedno pomena je prilika za Vesga (Gojon) koji je glavom pogodio prečku. Na odmor se otišlo bez golova.

Nastavak meča donio je daleko više uzbuđenja. Prvo je Valencia dobila penal u 54. minuti, ali Parejo nije bio precizan pa je ostalo 0:0. Kazna je stigla samo šest minuta kasnije kada je Duje Čop pogodio za vodstvo gostiju.

Sporting se dobro držao sve do 85. minute, ali tada je El Haddadi izjednačio rezultat i donio bod Valenciji. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šišmiši su na kon ovog meča na 13. mjestu sa 30 bodova, dok je Gijon predzadnji sa samo 18 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi