Renato Sanches: Milan je veoma zanimljiva opcija

Napušta Bayern?

Renato Sanches: Milan je veoma zanimljiva opcija

E. Čaušević

Mladi vezni fudbaler Bayerna, Renato Sanches, ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je prije samo godinu dana stigao u Bayern kao veliko pojačanje iz Benfice, no već sada se špekuliše o njegovom odlasku. Sanches se nije baš naigrao u svojoj prvoj sezoni u Minhenu, a i u njemačkom klubu su potvrdili da nije isključeno da Portugalac napusti klub.

Bayern se trenutno nalazi u Kini gdje se priprema za novu sezonu. Portugalski fudbaler je potvrdio da još uvijek nije donesena odluka o njegovoj budućnosti, te da će se sve znati nakon što se Bavarci vrate u Minhen.

"Naravno da želim igrati što više. Sada smo na turneji u Kini, ali nakon toga ćemo razgovarati u Minhenu i naći neko rješenje. Mlad sam i želim da igram. Vjerujem da to mogu više dobiti u Milanu nego ovdje. Milan je veoma zanimljiva opcija i ako se klubovi dogovore volio bih da pregovaram s njima", rekao je Sanches.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi