Repriza velikog finala Lige prvaka iz 1997. godine

Borussia Dortmund protiv Juventusa

Repriza velikog finala Lige prvaka iz 1997. godine

Voljom žrijeba u osmini finala Lige prvaka snage će odmjeriti Borussia Dortmund i Juventus. Bit će to velika repriza finala iz Minhena. 

Zanimljivo je da će se finale i ove sezone igrati u Njemačkoj, ali ovaj put u Berlinu. Borussia Dortmund svoj jedini trofej Lige prvaka osvojila je na Olimpijskom stadionu i nekadašnjem domu velikog rivala minhenskog Bayerna. 

Ekipa iz Dortmunda slavila je protiv Juventusa rezultatom 3:1, a golove za ekipu sa Westfalena postigli su Riedle i Ricken. Na drugoj strani jedini pogodak za Staru damu iz Torina postigao je Del Piero. Ovaj put voljom žrijeba dvije ekipe odmjerit će snage u osmini finala Lige prvaka.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.