Reus: Imam jak osjećaj da ćemo opet slaviti u Dortmundu

"Želim još jednu titulu"

Reus: Imam jak osjećaj da ćemo opet slaviti u Dortmundu

E. Škorić

Veznjak Borussije Dortmund Marco Reus nada se još jednom naslovu Bundeslige.

Njemački reprezentativac je nedavno potpisao novi ugovor s Milionerima, iako su ga mnogi već vidjeli u nekom drugom klubu.

Borussia se polako “probudila iz kome” i pobjegla iz opasne zone, a Reus u budućnosti želi slavlje na ulicama Dortmunda.

“To ostaje moj prioritetni cilj. Želim još jednom da doživim ono što se dogodilo onda”, kazao je Reus, aludiravši na proslavu titule.

“Dat ću sve da se to ponovi. Imam jak osjećaj da ćemo opet biti prvaci”, dodao je Reus, koji je s Borussijom slavio naslov Njemačke prije tri godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.