Reusov transfer u Arsenal propao zbog teške povrede

A sve je već bilo dogovoreno

Reusov transfer u Arsenal propao zbog teške povrede

Malo je poznato da je Marco Reus bio na pragu potpisa za Arsenal u junu mjesecu ove godine. 

Sjajnji njemački ofanzivac bio je na korak od Emiratesa iako se o tome nije previše znalo, a cijeli posao "upropastila" je njegova teška povreda koja ga je udaljila sa terena. Reus je izbivao i sa Svjetskog prvenstva koje je osvojila upravo njegova reprezentacija, ali on nije bio u mogućnosti dati svoj doprinos tome.

Arsenal je bio spreman platiti 27 i po miliona funti, a ta cifra je odgovarala i Borussiji. Međutim, od Reusa su odustali jer nisu željeli rizikovati i dovoditi povrijeđenog fudbalera. Kasnije su se okrenuli Alexisu Sanchezu, koji je na kraju i završio na Emiratesu.

Marco Reus zabrinuo je sve u Dortmundu odbijanjem produžetka ugovora sa svojom Borussijom. Reus će, najvjerovatnije, napustiti Njemačku ali njegova destinacija sasvim sigurno neće biti Arsenal.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.