Riad Bajić na pragu prelaska u Seriju A

"Odao" ga Instagram da ide u Udinese?

Riad Bajić na pragu prelaska u Seriju A

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Riad Bajić našao se na meti mnogih evropskih klubova nakon sjajne prošle sezone u dresu turskog Konyaspora.

Bajić se ovog ljeta povezivao s mnogim klubovima, a najviše se spekulilsalo da će svoju karijeru nastaviti u Njemačkoj. Međutim, prema pisanju turskih medija bh. reprezentativac se nalazi na korak od italijanske Serije A, odnosno potpisa za Udinese.

Turski mediji objavili su danas da je Udinese ponudio pet miliona eura za bh. reprezentativca što je Konya odlučna da prihvati. Navodno, ni Bajić nema niša protiv odlaska u Italiju, a zbog pregovora s ovim klubom propustio je posljednja dva prijateljska meča svog tima, pišu mediji u Turskoj.

Da tu nešto ima najbolje govore i aktivnosti našeg napadača na društvenim mrežama. Naime, Bajić je počeo na Instagramu pratiti zvanični profil Udinesea. Kako pišu turski mediji ovaj transfer bi trebao biti ozvaničen u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije