Ribery o terenu: Nikada to nisam doživio u Bayernu
EPA

Bayern slavio sa 3:1

Ribery o terenu: Nikada to nisam doživio u Bayernu

Bayern je jučer u okviru 3. kola Bundeslige savladao Ingolstadt rezultatom 3:1. 

Minhenski velikan je tako nastavio seriju pobjeda u domaćem prvenstvu i trenutno je vodeći na tabeli s dva boda više u odnosu na Leipzig i Koln, a nakon utakmice igrači obje momčadi su imali prigovore na teren. 

"Utakmica za nas nije bila jednostavna, igramo puno utakmica i svaka tri dana moramo biti maksimalno spremni. Što se tiče terena, zelena boja je bila jako čudna. U Bayernu igram već dugo vremena i ovakav teren nikada nisam vidio", izjavio je Franck Ribery. 

Ribery je novu sezonu u Bundesligi otvorio na odličan način. U tri odigrane utakmice je zabio jedan gol i upisao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi