Ribery rečenicom "uništio" sudiju Kassaija
Foto: EPA

Francuz nezadovoljan suđenjem

Ribery rečenicom "uništio" sudiju Kassaija

M. Šljivak

Mađarski sudija Viktor Kassai doslovno je upropastio revanš meč četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna.

On je s pomoćnicima pravio zaista kardinalne greške, što je na kraju direktno utjecalo na rezultat susreta, a zahvaljujući greškama Real je nakon produžetaka savladao Bayern s 4:2, te je otišao u polufinale.

Igrači i stručni štab njemačkog kluba su očajni zbog "nepravednog Kassaija". Oni su se nakon meča okomili na mađarskog sudiju i smatraju da ih je pokrao.

Jedan od onih koji su se oglasili na društvenim mrežama je i Franck Ribery. Francuski fudbaler ne može da se pomiri s porazom, a kao razlog ispadanja vidi upravo Kassaija.

On je na Instagram postavio fotografiju kontroverznih odluka i napisao je

"Godinu dana teške muke, hvala sudija, bravo!", napisao je Ribery.

Očigledno se Bavarci još uvijek ne mogu pomiriti s porazom i sigurno je da će komentara o ovom meču biti još dosta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi