Rijeka dovodi Johna Antwija

Antwi stiže na Kantridu?

Rijeka dovodi Johna Antwija

Čelnici Rijeke pomirili su se s činjenicom da će Andrej Kramarić u januarskom prijelaznom roku karijeru nastaviti u nekom od evropskih velikana, pa su već krenuli u potragu za njegovim nasljednikom.

Prema pisanjima hrvatskih medija, tim sa Kantride zainteresovan je za dovođenje 22-godišnjeg Johna Antwija, koji predvodi topnike egipatske Premier lige. 

Antwi je prošle sezone odigrao 16 utakmica i postigao 11 pogodaka uz 2 asistencije, dok je prije dvije sezone u 14 utakmica imao skor od 5 golova i 3 asistencije. Hoće li ga Riječani uspjeti angažovati, pokazat će se vrlo brzo... 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.