Rijeka nije jedini klub iz regiona koji želi Spahića
Foto: EPA

Bh. fudbaler traži klub

Rijeka nije jedini klub iz regiona koji želi Spahića

  Bh. reprezentativac Emir Spahić u potrazi je za novim klubom.

Iskusni Spahić je jučer dogovorio sporazumni raskid saradnje sa HSV-om i u potrazi je za novom destinacijom, a navodno na svom stolu već ima nekoliko kvalitetnih ponuda. 

Među prvima interes za Spahića je pokazala Rijeka koja se ove sezone uključila u borbu za titulu, o čemu svjedoče i natpisi njemačkih medija, a dokazanog i kvalitetnog igrača poput njega želi i Olimpija iz Ljubljane.

Mediji u Sloveniji navode kako će na adresu bh. fudbalera ubrzo sletjeti ponuda Olimpije, a iako za vlasnika Mandariča novac neće biti problem, pitanje je hoće li uspjeti ubijediti Spahića da dođe igrati u tamošnjoj ligi. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Spahić je inače rođen i odrastao u Hrvatskoj gdje je igrao za matični GOŠK Dubrovnik i Zagreb. Kasnije je još nosio dresove Shinnika, Torpeda, Lokomotiva, Montpelliera, Seville, Anćija, Bayera i HSV-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi