Rijeka poslala Zorana Kvržića na posudbu

Bh. fudbaler u Italiji

Rijeka poslala Zorana Kvržića na posudbu

Zoran Kvržić, povremeni bosanskohercegovački reprezentativac, naredne sezone će nastupati za Speziju.

Ovaj put krilni ofanzivac je italijanskom drugoligašu posuđen do kraja sezone, a u Speziji se u drugom dijelu prošle sezone istaknuo odličnim igrama pod palicom hrvatskog trenera Nenada Bjelice.

Za Speziju će najvjerovatnije naredne sezone nastupati i Ivan Martić, koji je nedavno selektoru Baždareviću dao čvrsto obećanje da će u budućnosti igrati za BiH. Preostalo je samo još da se Verona i Spezia dogovore oko visine obeštećenja. 

Kvržić je za Rijeku sakupi0 77 nastupa i postigao 13 golova, među kojima se posebno ističu oni Stuttgartu, Sevilli, Žilini, Aberdeenu, Hajduku i Dinamu u finalu Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.