Rijeka pregovara sa bivšim napadačem Liverpoola

Na pomolu senzacionalan transfer?

Rijeka pregovara sa bivšim napadačem Liverpoola

U hrvatskim medijima se danas pojavila interesantna vijest o tome da Rijeka pregovara sa nekadašnjim fudbalerom Liverpoola Davidom N'Gogom.

Ovaj 27-godišnji Francuz je 2008. godine potpisao za Liverpool, kada ga je tadašnji trener Rafa Benitez doveo za 1,5 miliona eura.

N'Gog je za Liverpool igrao tri godine i postigao je devet golova na 63 utakmice, nakon čega je prešao u Bolton. U karijeri je još igrao za PSG, Swansea, Reims i grčki Panionios, čiji je danas član.

Rijeka dovođenjem N'Goga želi odgovoriti Dinamu koji je prije nekoliko dana angažovao Sammira, ali će trenutno prvoplasirani klub HNL-a imati ozbiljne konkurente u namjeri da ga angažuje.

Kako je navedeno, za N'Goga se ozbiljno interesuju portugalska Boavista i španska Almerija, pa ostaje da se vidi u kojem će klubu nastaviti karijeru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi