Rijeka preokretom do prvih bodova, asistencija Kvržića

Rijeka preokretom do prvih bodova, asistencija Kvržića

Rijeka je uspješno otvorila novu sezonu HNL-a. Tim Matijaža Keka rezultatom 3:1 porazio je Zagreb na gostovanju u Kranjčevićevoj. 

Loše izdanje Riječana u prvom dijelu Zagrebaši su kaznili pogotkom u četvrtom minutu drugog dijela kada je mrežu gostiju pogodio Boban. Nakon toga gosti su ubacili u brzinu više i ekspresno preokrenuli rezultat za svega petnaest minuta.

Na 1:1 iz jedanaesterca je izjednačio Kramarić, da bi novajlija Ajayi na asistenciju našeg Zorana Kvržića pogodio za 2:1. Konačnih 3:1 postavio je Kramarić svojim drugim pogotkom.

Osim Zorana Kvržića današnji meč u timu Rijeke započeo je i Damir Zlomislić, dok Mehmeda Alispahića nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.