Rijeka prodaje veznjaka u Seriju A?

Italijani nude 4,5 mil. eura

Rijeka prodaje veznjaka u Seriju A?

Prema natpisima Sky Sportsa, Rijeka bi za vezistu Filipa Bradarića mogla ovog ljeta dobiti 4,5 miliona eura. 

Bradarić je ove sezone neizostavna karika u timu novog hrvatskog šampionata i dosad je u 32 nastupa zabio dva gola te dodao četiri asistencije, a njegovi zapaženi nastupi bi mogli rezultirati transferom u - Seriju A. 

Kako javlja Sky Sports, za usluge Bradarića je interes pokazala italijanska Bologna koja za novu sezonu želi ojačati sredinu terena, a uz petogodišnji ugovor igraču, Rijeci je za transfer spremna izdvojiti svotu od 4,5 miliona eura. 

Član Rijeke ovaj 25-godišnji vezista je od 2015. godine kada je stigao iz Hajduka. Trenutno je i aktuelni reprezentativac Hrvatske. 

Osim Bradarića, u izlogu Rijeke se nalazi i Filip Andrijašević za kojeg Rijeka traži oko osam miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi