Riješen misterij? Otkriveno šta je Materazzi rekao Zidaneu

Ispričao bugarskom stjuardu

Riješen misterij? Otkriveno šta je Materazzi rekao Zidaneu

Bugarski stjuard Danijel Minkov imao je sreću da na letu Milano - New York upozna i razgovara sa nekadašnjim defanzivcem Marcom Materazzijem. 

Obzirom da na letu niko nije prepoznao Materazzija, Minkov je to iskoristio i prošao je Italijanu kako bi se upoznao s njim i ujedno ga pitao šta je zapravo rekao Zidaneu u čuvenom finalu Svjetskog prvenstva kada ga je ovaj udario glavom u prsa.

Iako su mnoge priče ispričane o tome, čini se da je Minkov riješio misterij star 11 godina.  

"U avionu niko nije prepoznao Materazzija. Ja sam mu prišao i rekao: 'Baci mi pet', a onda sam ga pitao šta se desilo između njega i Zidanea", ispričao je Minkov za medije u svojoj zemlji i potom nastavio:

"Materazzi mi je rekao da je znao da je Zidaneovoj sestri Lili nevinost oduzeo njegov saigrač iz Juventusa. Zato mu je Marko rekao: 'Više bih volio tvoju sestru nego dres. Volio bih da vidim kako se tvoja sestra je*e", nastavio je priču.

Želio je Bugarin saznati još informacija, međutim razgovor u avionu Materazzi je završio na zanimljiv način.

"Ako želiš saznati još detalja, kupi moju autobiografsku knjigu". 

U velikom finalu Zidane je zbog burne reakcije dobio crveni karton i tako ostavio svoju ekipu na cjedilu, što su Italijani iskoristili i osigurali naslov svjetskog prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi