Rijetko viđene scene: Haos nakon meča, Melo tukao protivnike
Foto: EPA

Potpuni haos nakon meča Penarol - Palmeiras

Rijetko viđene scene: Haos nakon meča, Melo tukao protivnike

M. Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Brazila Felipe Melo sinoć je ponovo napunio naslovnice brazilskih medija.

Na meču Copa Libertadoresa između Penarola i Palmeirasa, kojeg je brazilski tim dobio s 3:2 i to sjajnim preokretom, ali na kraju je došlo do žestokog obračuna na terenu. Glavni protagonist je bio Felipe Melo.

Nakon što su ga domaći fudbaleri počelo juriti po terenu, Melo je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke. Matias Mier je krenuo u obračun s Melom, a Brazilac ga je nokautirao i krenuo je u bijeg.

Nisu stali igrači Penarola u jurnjavi prema ovom veznjaku. Jedan od njih je pokušao i korner zastavicom da se obračuna s Melom, a na kraju ga je teških batina spasila policija. Potom je došlo do novih obračuna pored terena i sve je ličilo više na ring, nego na fudbalski teren.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije