Rizzoli se oglasio povodom Pjanićevog poništenog gola

Je li trebao priznati pogodak?

Rizzoli se oglasio povodom Pjanićevog poništenog gola

Fudbaleri Milana pobijedili su prije nekoliko dana Juventus u meču Serije A, a utakmicu je obilježila jedna sporna odluka glavnog suca Nicole Rizzolija.

Mnogi smatraju da je najbolji italijanski sudac neopravdano poništio Pjanićev pogodak iz slobodnog udarca, a sam Rizzoli poručuje da je nekada veoma teško procijeniti određenu situaciju.

"Problem je taj što se na terenu odluke donose sa elementima koje čovjek u tom trenutku ima na raspolaganju. Lako je svaku eventualnu grešku komentarisati nakon meča. Ipak, greške su sastavni dio i treba ići dalje i nakon njih", rekao je Rizzoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi