Robben: Indi nas je ostavio na cjedilu

Kapiten Holandije kritikuje saigrača

Robben: Indi nas je ostavio na cjedilu

Reprezentacija Holandije je porazom od Islanda sebi dodatno zakomplikovala situaciju u grupi A, gdje se nalazi tek na trećem mjestu.

Kapiten Arjen Robben je nakon utakmice bio razočaran predstavom svog tima, a posebno je kritikovao Martinsa Indija.

"Bio sam savršeno spreman, ali sam primio nekoliko udaraca i morao sam napustiti igru. Sada idem u Munchen, i neću igrati protiv Turske, što nam je možda i ključna utakmica. Nevjerovatno je što mi se ovo dogodilo", rekao je Robben, koji je potom prokomentarisao crveni karton Martinsa Indija:

"Napravio je zaista glup potez. Kao kapiten uvijek stajem iza svojih igrača, ali ovoga puta moram reći da nas je ostavio na cjedilu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.