Robben nije rekao šta misli o treneru, a isto kao da jeste

Zanimljiva izjava nakon meča

Robben nije rekao šta misli o treneru, a isto kao da jeste

Italijanski stručnjak na klupi Bayerna iz Minhena Carlo Ancelotti polako gubi konce. 

On je ekipu preuzeo prošlog ljeta kada je Španac Pep Guardiola otišao u Manchester City, ali ove sezone mu ne ide dobro i njemački mediji mu već predviđaju crnu sudbinu. 

Jedan od težih poraza Ancelotti je doživio sinoć na gostovanju kod PSG-a, a Parižani su uz sjajnu igru slavili sa visokih 3:0. Nakon susreta veoma zanimljivu izjavu je dao krilni fudbaler Bayerna Arjen Robben koji nije htio mnogo pričati o Ancelottiju (koji ga je ponovo ostavio na klupi), ali je opet puno rekao. 

"Da li su igrači iza Ancelottija? Neću odgovoriti na to pitanje. Bio je to veoma težak poraz i moramo pričati o tome. Izbor tima je odluka trenera? Neću reći ni riječi o tome, jer bi svaka riječ mogla biti previše. Važna stvar je sada da budemo tim. Moramo pronaći mir i svako ko vidno iskazuje svoje nezadovoljstvo sigurno neće pomoći timu", rekao je Robben nakon susreta. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Bayern nakon prva dva kola ima tri osvojena boda, a u naredna dva kola protivnik će mu biti Celtic. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi