Robben: Nisam previše opterećen novim ugovorom

Prvotimac Bayerna

Robben: Nisam previše opterećen novim ugovorom

Krilni fudbaler Bayern Minhena Arjen Robben nije previše opterećen eventualnim produžetkom saradnje sa minhenskim klubom.

Robben (33) igra veoma dobro bez obzira što je u poznim igračkim godinama i mnogi smatraju da on može ponuditi još barem dvije sezone na najvišem nivou. 

Njegov ugovor sa Bayernom ističe na ljeto naredne godine, a sam fudbaler kaže da za sada nije bilo pregovora oko produženja istog. 

"Veoma sam opušten. Još uvijek me niko nije kontaktirao vezano za novi ugovor, a ja ne žurim. Osjećam se veoma dobro i fokusiran sam samo na fudbal", rekao je Robben. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, nekadašnji holandski reprezentativac je u redove Bayerna stigao na ljeto 2009. godine iz Real Madrida za 24 miliona eura, a prije toga je bio član Chelseaja, PSV-a i Groningena. Za reprezentaciju Holandije ukupno je odigrao 96 mečeva te je postigao 37 golova. 

Ove sezone je u dresu Bayerna upisao sedam mečeva u Bundesligi te je postigao dva gola uz jednu asistenciju. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi