Robben stvarno pretjeruje, pa nema ni trunku poštovanja
Foto: EPA

Jedva dočekao da Ancelotti ode

Robben stvarno pretjeruje, pa nema ni trunku poštovanja

E. Škorić

U redovima Bayerna ne štede svog bivšeg trenera Carla Ancelottija. Konkretno, holandski krilni nogometaš Arjen Robben.

Ancelotti je nedavno dobio otkaz u Bayernu nakon poraza od PSG-a u Ligi prvaka, a Robben je jedva dočekao da Italijan ode, pa da mu iza leđa govori šta misli o njegovom radu.

"Bolji je trening mog sina u mladom timu nego kod nas", navodno je izjavio Robben, prenose mediji u Njemačkoj.

Navodno su mnogi prvotimci, posebno oni stariji, bili nezadovoljni radom Ancelottija i jedva su čekali da ovaj napusti Bavarsku. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Willy Sagnol je privremeno na klupi Bayerna, koji bi ubrzo trebao da dobije novog trenera. Nakon remija u Berlinu protiv Herthe (2:2), poraslo je nezadovoljstvo navijača, no sportski direktor Hasan Salihamidžić i njegovi saradnici rade na "popravku kvara".

Bayern je na minus pet od vodeće Borussije Dortmund, no rano je naravno govoriti da je nešto u ovoj sezoni izgubljeno za najtrofejniji njemački tim.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi