Robben: Valjda ću i ja dobiti poljubac od Ancelottija

Ljubomoran na Riberyja

Robben: Valjda ću i ja dobiti poljubac od Ancelottija

Italijanski trener na klupi Bayerna iz Minhena Carlo Ancelotti bio je oduševljen jučerašnjom partijom Francuza Francka Riberyja protiv Borussije Dortmund.

Bayern je u okviru njemačke Bundeslige porazio Borussiju Dortmund na domaćem terenu sa 4:1, a Ribery je upisao jedan gol i asistenciju. 

Prilikom izlaska iz igre u 74. minuti Francuz je dobio poljubac u obraz od trenera Ancelottija.

"Dan prije utakmice slavio je rođendan, a onda je odigrao odlično. Uopšte se ne vidi na njemu da ima 34 godine", rekao je Ancelotti nakon meča, a Robben je bio ljubomoran.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Da, malo sam ljubomoran. Valjda ću i ja nekada dobiti poljubac", našalio se Robben.

Podsjetimo, Bayerna sada očekuje veoma težak zadatak jer za tri dana na domaćem terenu igraju prvi meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti