Roberto Carlos poželio sreću Ronaldu prije finala

Zvijezda Reala uživala u podršci bivšeg asa Galaktikosa

Roberto Carlos poželio sreću Ronaldu prije finala

D. Vejo

Fudbaleri Reala iz Madrida još jednom su dokazali kvalitet nakon što su u finalu Lige prvaka savladali gradskog rivala Atletico.

Iako su na papiru bili favoriti za osvajanje prestižnog trofeja, naišli su na jakog i veoma upornog protivnika. Atletico je izdržao sve do izvođenja jedanaesteraca gdje su kiksali.

Prije meča, San Siro okupirale su mnoge bivše zvijezde evropskog fudbala. Mađu najvatrenijim navijačima Reala našli su se nekadašnji asovi ovog kluba.

Prije zagrijavanja timova na terenu, znak podrške Ronaldu i društvu pružili su Brazilac Roberto Carlos i Raul Gonzalez, koji su nekada žarili i palili travnatim podlogama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Po svemu sudeći podrška je dobro došla, ali također fudbaleri Reala opravdali su očekivanja te nisu iznevjerili svoje navijače.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije