Roberto Pereyra kreće put Torina?

Argentinac na pragu Juventusa

Roberto Pereyra kreće put Torina?

Sve izgleda kako su u redovima Juventusa, aktuelnog prvaka Italije, pronašli dostojnu zamjenu za Artura Vidala.

Čileanskog reprezentativca, prema informacijama koje stižu sa "čizme" u sastavu torinske Stare dame trebao bi zamijeniti Roberto Pereyra.

Ovaj 23-godišnji argentinski fudbaler trenutno je ugovorom vezan za Udinese, a ako je vjerovati italijanskoj štampi ovaj vezni fudbaler bi već tokom današnjeg dana ili eventualno sutra trebao obaviti medicinske preglede.

Za ovog sjajnog tehničara Juventus će timu iz Udina morati isplatiti obeštećenje čiji iznos nije poznat, a sve zbog ugovor koji Argentinca za Udinese veže do 30. juna 2016. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.