Rodgers: Fantastična noć

Redsi bolji od Ludogoreca u drami

Rodgers: Fantastična noć

E. Škorić

Liverpool je nakon pet godina večeras ponovo igrao Ligu prvaka.

Redsi su na Anfieldu u prvom kolu grupe B ugostili Ludogorec i umalo kiksali. U zanimljivom susretu slavili su domaći 2:1. Mario Balotelli je tek u 83. pogodio za 1:0.

Rezervista David Abalo u finišu donosi Bugarima izjednačenje, ali onda u sudijskoj nadoknadi penal za Liverpool i pogodak Stevena Gerrarda.

“Ovo je sjajna noć za sve nas u klubu. Ostvarili smo sjajan rezultat i pokazali smo karakter. Nije bilo teško, ali naša želja za trijumfom bila je presudna. Ludogorec je jako nezgodna ekipa, srećom da smo upisali tri boda”, rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.