Rodgers: Igrali smo odlično u prvih 22 minute
Foto: EPA

Nakon poraza od Reala

Rodgers: Igrali smo odlično u prvih 22 minute

E. Škorić

“Bili smo dobri samo 22 minute”, komentirao je menadžer Redsa Brendan Rodgers nakon 3:0 poraza od Real Madrida.

Liverpool je u derbiju B grupe Lige prvaka ugostio Real na Anfieldu. Možda se očekivala neizvjesnija utakmica, no Kraljevi su slavili s 3:0 bez većih problema.

“U prvih 22 minute bili smo odlični, a onda je Real postigao pogodak i nakon toga pokazao koliko je jak. Možete vidjeti kvalitet Reala, brzinu, tehniku… eto, zato su oni prvaci”, kazao je Rodgers.

Dvostruki strijelac za Kraljeve bio je Karim Benzema, a jednom je pogodio i Cristiano Ronaldo, koji je sada na gol od Raula, najboljeg strijelca svih vremena Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.