Rodgers: Izuzetno sam razočaran

Dobio otkaz u Liverpoolu

Rodgers: Izuzetno sam razočaran

Brendan Rodgers je nakon otkaza u Liverpoolu izjavio da je počastovan što je u svojoj trenerskoj karijeri imao priliku voditi taj klub. 

Čelnici tima sa Anfielda odlučili su uručiti otkaz Rodgersu poslije remija u derbiju sa Evertonom, a kao njegovi mogući nasljednici spominju se Carlo Ancelotti i Jurgen Klopp. 

"Izuzetno sam razočaran odlaskom iz Liverpoola. Bila mi je čast i privilegija da u posljednje tri godine treniram jedan od najvećih klubova. Svakodnevno sam davao sve od sebe da razvijem igrače i ekipu na koju će naši veličanstveni navijači biti ponosni", izjavio je Rodgers za britanske medije i dodao:

"Ekipa je u tranziciji, ali posjeduje talenat i pokazuje jak osjećaj zajedništva. Očekujem da će se razviti u narednim sedmicama, a mom nasljedniku želim uspjeha do kraja sezone", riječi su Rodgersa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Rodgers je preuzeo Liverpool u junu 2012. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.