Rodgers: Mislim da od mene ne postoji bolji

Menadžer Liverpoola

Rodgers: Mislim da od mene ne postoji bolji

Brendan Rodgers je za britanske medije dao jednu poprilično interesantnu izjavu.

Na pitanje vidi li se i sljedeće sezone na klupi tima sa Anfielda, Rodgers je odgovorio:

"Očekujem da budem trener i dalje jer mislim da ne postoji niko bolji od mene za Liverpool. Mnogo se govorilo o mom odlasku, ali i dalje sam tu".

"Izgubili smo mnogo važnih utakmica, a kada se to desi onda su svi protiv vas. To je fudbal, šta god da se desi pojave se špekulacije, bilo da je to dobro ili loše. Liverpool je veliki klub i zbog toga će uvijek biti špekulacija oko novog trenera. Na to se ne obazirem", rekao je Rodgers.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool nakon 32 odigrane utakmice za četvrtoplasiranim Cityjem zaostaje sedam bodova, ali ima i utakmicu manje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.