Rodgers: Mislio sam da ću dobiti otkaz

Prisjetio se novembra

Rodgers: Mislio sam da ću dobiti otkaz

Trener Liverpoola Brendan Rodgers otkrio je da je u novembru prošle godine ozbiljno strahovao da broji posljednje dane na klupi Redsa.

Liverpool je tada poražen od Crystal Palacea rezultatom 3:1, što je bio četvrti uzastopni poraz.

"Nakon te utakmice sam se ozbiljno zabrinuo za svoj status u Liverpoolu. Mislio sam da ću dobiti otkaz, ali se to srećom nije desilo. Ta utakmica je bila veliko iskustvo i poslužila mi je da unaprijedim neke stvari", rekao je Rodgers i dodao:

"Na početku sezone nismo imali pravi identitet, ali smo ga kasnije stvorili. Bili smo potpuna suprotnost od ekipe koju smo gradili posljednjih nekoliko godina. Sada sve to izgleda bolje".

Liverpool se trenutno nalazi na šestoj poziciji sa 48 bodova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.