Rodgers ne želi čuti za prodaju Šimunovića

Ništa od Burnleyja

Rodgers ne želi čuti za prodaju Šimunovića

O otočkim medijima pojavila se informacija kako čelnici Burnleyja želi angažovati Jozu Šimunovića. 

Fudbaler koji će u narednim danima debitovati za BiH na radaru je brojnih klubova, a kao najkonkretniji u borbi za njegov potpis pokazao se Burnley, čiji su čelnici za transfer navodno spremni izdvojiti 10 miliona funti.

U Burnleyu su u Šimunoviću vidjeli idealnu zamjenu za Michaela Keanea, koji je prodan Evertonu, no čini se kako od cijele priče u konačnici neće biti ništa. Barem ako je suditi prema riječima Celticovog trenera Brendana Rodgersa. 

"Nemamo potrebu da prodajemo bilo koga. To je poruka. Razumijem klubove i trener u čijem su fokusu naši najbolji igrači", kazao je Rodgers.

Šimunović od 2015. godine komanduje odbranom Celtica, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je, podsjetimo, igrao za zagrebački Dinamo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije